Professionele peelings

Peelings

Wij passen professionele peelings toe om de huid te vernieuwen. Peelings zorgen voor een versnelde afschilfering van de oppervlakkige huidcellen en kunnen verstoppingen van de poriën oplossen. Dode huidcellen zitten met een soort ‘lijm’ vast aan het huidoppervlak. De peelings die wij gebruiken, bestaan uit zuren die deze ‘lijm’ kunnen oplossen. Zo schilferen oude cellen versneld af en ontstaat een betere doorbloeding van uw huid.

Peelings bij acne

De peelings die we gebruiken zijn ook heel geschikt als ondersteuning van een acnehandeling. Littekens en oneffenheden na acne worden hierdoor minder zichtbaar en uw huid ziet er gladder en egaler uit.

Verschillende peelings

Wij werken met milde en diepe peelings. De milde peelings gebruiken we voor mildere indicaties of om een kuur op te starten. Na een milde peeling kan uw huid er wat rood uitzien. Dit duurt meestal een paar dagen. Ook is het mogelijk dat uw huid wat gaat schilferen. De diepe peelings gebruiken we bij indicaties waarbij de milde peeling niet volstaat en de huid eerst is voorbereid met een milde peeling. Na een diepe peeling heeft uw huid langer herstel nodig. Hoe lang precies hangt af van uw huidtype, de conditie van uw huid en de indicatie. De roodheid duurt meestal wat langer en de schilfering van de huid kan ongeveer een week duren.

Bij Huidzorg Zeist maken wij gebruik van professionele peelings bij de behandeling van:

  • acne;
  • het verminderen van acnelittekens;
  • verkleuringen zoals pigmentvorming (hyperpigmentatie);
  • het verbeteren van de structuur van de huid;
  • grove poriën;
  • het ‘opfrissen’ van de huid.

Een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek?
Bel 030-6974442, mail naar info@huidzorgzeist.nl of vul het contactformulier in.