De huidtherapeuten

Wie zijn wij?

Bij Huidzorg Zeist werken drie huidtherapeuten:

  • Uschi van Velzen,
  • Marie-Louisse Angèle
  • Jacqueline Beentjes.

Uschi, Marie-Louisse, Sabrina en Jacqueline zijn alle vier lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Zij volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dermatologie en huidtherapie.

Uschi van Velzen is eigenaar van Huidzorg Zeist. Nadat Uschi in 1997 is afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Eindhoven heeft zij twee jaar werkervaring opgedaan in een praktijk in Den Haag. In 1999 is zij gestart met haar eigen praktijk in Zeist. Twaalf jaar lang heeft zij het werk in haar eigen praktijk gecombineerd met haar werkzaamheden voor een dermatoloog in een grote, gerenommeerde laserkliniek in Amsterdam. Haar interesse, ervaring en plezier in het geven van allerlei laserbehandelingen zijn daar begonnen.

Marie-Louisse Angèle is in 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Vervolgens heeft ze enkele jaren gewerkt bij de stichting Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen. Vanaf 2007 is zij in dienst bij een kliniek voor laserbehandelingen en huidtherapie in Amsterdam waar zij veel samenwerkt met dermatologen. Daarnaast is Marie-Louisse bestuurslid van DermAlumni Hogeschool Utrecht. De bijscholingen die zij in deze functie organiseert maken dat zij veel contacten heeft binnen de wereld van huidtherapie. Sinds 2016 maakt zij deel uit van het team van Huidzorg Zeist als huidtherapeut en kwaliteitsmanager.

Jacqueline Beentjes is in 2009 afgestudeerd. Voor zij in november 2017 bij Huidzorg Zeist kwam werken heeft zij veel ervaring opgedaan binnen diverse facetten van het werk als huidtherapeut.
Jacqueline heeft een aantal jaar gewerkt in een kliniek voor laserbehandeling en huidtherapie in Amsterdam. Hierna is ze enkele jaren actief geweest als huid- en oedeemtherapeut bij een huidtherapiepraktijk in Houten. Hier hield Jacqueline zich ook bezig met de begeleiding van oncologische patiënten en het aanmeten van hulpmiddelen.