De huidtherapeuten

Wie zijn wij?

Bij Huidzorg Zeist werken vier huidtherapeuten:

  • Uschi van Velzen,
  • Marie-Louisse Angèle
  • Sophieke Numeijer
  • Rachel Kleijbergen

Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Zij volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dermatologie en huidtherapie.

 

Uschi van Velzen is eigenaar van Huidzorg Zeist. In 1997 studeerde zij af als huidtherapeut aan de Hogeschool van Eindhoven. Daarna deed zij twee jaar werkervaring op in een praktijk in Den Haag. In 1999 startte zij met haar eigen praktijk in Zeist onder de naam Huidzorg Zeist. Twaalf jaar lang combineerde zij het werk in haar eigen praktijk met werkzaamheden voor een dermatoloog in een grote, gerenommeerde laserkliniek in Amsterdam. Haar interesse voor de toepassing van verschillende lasertechnieken is daar voor het eerst gewekt. Door haar werk in deze laserkliniek heeft zij een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van laserbehandelingen.

Marie-Louisse Angèle studeerde in 2007 af als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna werkte zij tweeënhalf jaar bij de Stichting Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen. Sinds 2016 maakt zij deel uit van het team van Huidzorg Zeist als huidtherapeut en kwaliteitsmanager. Daarnaast werkte Marie-Louisse als huidtherapeut bij een kliniek voor laserbehandelingen en huidtherapie in Amsterdam. In deze functie werkte zij veel samen met dermatologen. Verder is Marie-Louisse bestuurslid van DermAlumni Huidtherapie Hogeschool Utrecht. Voor de leden van deze vereniging van afgestudeerde huidtherapeuten organiseert zij bij- en nascholingen. Daardoor heeft zij een enorm netwerk rondom huidtherapie opgebouwd.


 

Sophieke Numeijer studeerde in 2018 af als huidtherapeut. Tijdens en na haar afstuderen deed ze ervaring op als huidtherapeut bij een laserkliniek. Sophieke werkt sinds november 2018 als huidtherapeut bij Huidzorg Zeist.

Rachel Kleijbergen studeerde in 2018 af in huidtherapie en werkt vanaf begin 2019 als huidtherapeut bij Huidzorg Zeist. Zowel tijdens als na haar studie deed Rachel ervaring op in diverse klinieken. Ze werkte onder meer als huidspecialist bij een productlijn voor huidverzorging.