De huidtherapeuten

Wie zijn wij?

Bij Huidzorg Zeist werken vier huidtherapeuten:

  • Uschi van Velzen,
  • Marie-Louisse Angèle
  • Sophieke Numeijer
  • Rachel Kleijbergen

Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Zij volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dermatologie en huidtherapie.

 

Uschi van Velzen is eigenaar van Huidzorg Zeist. Nadat Uschi in 1997 is afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Eindhoven heeft zij twee jaar werkervaring opgedaan in een praktijk in Den Haag. In 1999 is zij gestart met haar eigen praktijk in Zeist. Twaalf jaar lang heeft zij het werk in haar eigen praktijk gecombineerd met haar werkzaamheden voor een dermatoloog in een grote, gerenommeerde laserkliniek in Amsterdam. Haar interesse, ervaring en plezier in het geven van allerlei laserbehandelingen zijn daar begonnen.

Marie-Louisse Angèle studeerde in 2007 af aan de Hogeschool van Utrecht. Vervolgens werkte ze enkele jaren bij de Stichting Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen.

Sinds 2007 is zij in dienst bij een kliniek voor laserbehandelingen en huidtherapie in Amsterdam waar zij veel samenwerkt met dermatologen. Daarnaast is Marie-Louisse bestuurslid van DermAlumni Huidtherapie Hogeschool Utrecht. Door de bijscholingen die zij in deze functie organiseert, heeft zij een enorm netwerk rondom huidtherapie. Sinds 2016 maakt zij deel uit van het team van Huidzorg Zeist als huidtherapeut en kwaliteitsmanager.


 

Sophieke Numeijer studeerde in 2018 af als huidtherapeut. Tijdens en na haar afstuderen deed ze ervaring op als huidtherapeut bij een laserkliniek. In november 2018 begon ze bij Huidzorg Zeist.

Evenals de andere huidtherapeuten in de praktijk houdt Sophieke zich bezig met alle behandelingen, zoals diverse laserbehandelingen, medische peelings, epilatie, oedeembehandelingen en acnebehandelingen. Ze vindt een goede omgang met patiënten heel belangrijk, evenals nauwkeurigheid binnen de behandelingen.

Rachel Kleijbergen studeerde in 2018 af in huidtherapie. Begin 2019 startte Rachel bij Huidzorg Zeist. Zowel tijdens als na haar studie deed Rachel ervaring op in diverse klinieken. Ze werkte onder meer als huidspecialist bij een productlijn voor huidverzorging. Kenmerkend voor haar aanpak zijn serviceverlening en klantgerichtheid.