Afspraak maken

Afspraak maken

Directe Toegang Huidtherapie (DTH)

Sinds 2011 zijn huidtherapeuten bevoegd cliënten direct in behandeling te nemen. Directe Toegang Huidtherapie (DTH) betekent dat er voor een eerste afspraak geen verwijzing van een arts of specialist verplicht is. U kunt dus ook op eigen initiatief contact met ons opnemen. Consulten en behandelingen doen wij uitsluitend op afspraak.

Telefonisch contact

Wanneer u ons belt is het mogelijk dat wij met een behandeling bezig zijn. Wij kunnen u dan niet direct te woord staan. Spreek in dat geval even het antwoordapparaat in en laat daarbij uw naam en telefoonnummer achter. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.

De eerste afspraak

Wat kunt u verwachten van een eerste afspraak? We doen dan een intake, waarin we ruim de tijd nemen om met u te bespreken waarvoor u komt, hoe wij werken, wat onze mogelijkheden zijn en of wij u in behandeling kunnen nemen. U krijgt van ons een advies op maat en vertellen u ook wat de kosten zijn van de behandeling die we voorstellen. Soms kan het nodig zijn om u (eerst) naar uw huisarts te verwijzen.

Meer weten? Maak een afspraak of neem contact met ons.

Afspraak wijzigen of annuleren

Bent u al cliënt bij ons en wilt u een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren?
Neem dan minimaal 24 uur van tevoren telefonisch contact met ons op. U kunt ook een bericht achter laten op het antwoordapparaat. Als u wegblijft van een afspraak zonder deze 24 uur van tevoren af te zeggen, brengen wij de gereserveerde tijd in rekening.

Zie onze algemene voorwaarden.